Lapallavacara s’omple d’estudiants per preparar la recta final del curs escolar

A les portes de tancar un nou any escolar, els estudiants acumulen aquestes setmanes més hores de treball preparant els últims exàmens com la Selectivitat.

A Balaguer, el casal de ciutat Lapallavacara s’ha consolidat en els darrers anys com un espai alternatiu a la Biblioteca on hi acudeixen molts joves de la ciutat per estudiar en diferents sales habilitades on se’ls permet trencar el silenci o comentar els temaris amb els companys. L’Anna, és estudiant de 2n de Batxillerat i  s’examina aquesta setmana de la Selectivitat.

Són molts els joves de diferents edats que es desplacen fins a aquest casal després de les classes. Com l’Adama, que cursa 2n d’ESO i avui ha quedat amb els companys per fer un treball en grup.

Lapallavacara es va inaugurar l’abril del 2012 i des de llavors, a part de les sales d’estudi, el casal s’ha consolidat com un punt de trobada de les entitats i associacions de la ciutat que poden utilitzar les diferents sales de l’edifici per les seves activitats. També acull la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Balaguer, l’Oficina Jove de la Noguera, cursos i classes de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.