L’ampliació de l’àrea de Serveis Socials de Consell Comarcal de la Noguera, a debat

El projecte contempla l’ampliació del servei a través d’una reforma a l’església de Sant Francesc, actuació que s’ha posat en entredit arran d’una piulada de l’historiador Albert Velasco

Polèmica a la ciutat de Balaguer arran de les obres que el Consell Comarcal vol realitzar a l’antiga església de Sant Francesc. La reforma s’ha de dur a terme gràcies a una subvenció PUOSC de prop de 300.000 euros amb la que el consell comarcal té intenció d’ampliar les oficines de l’àrea de Serveis Socials. La reforma dona continuïtat a l’obra que es va fer al 2004 quan a l’església es va habilitar una planta nova, a la mateixa altura que la planta alta de l’edifici del Consell Comarcal, per reforçar l’estructura de l’església, molt deteriorada.

L’actuació s’ha posat ara en entredit arran d’una piulada de l’historiador Albert Velasco a la que s’hi ha afegit el partit Junts per Balaguer i la pròpia Paeria de la capital de la Noguera. Des de l’equip de govern del Consell Comarcal han mostrat la seva disponibilitat per asseure’s a parlar amb tots els agents implicats per trobar la millor solució possible, no obstant l’equip de govern manifesta la necessitat de trobar un espai per l’àrea de serveis socials i admet que la subvenció atorgada està lligada al projecte inicial.

El propi president del Consell ha explicat que el projecte tot i estar impulsat per l’actual govern era una necessitat que l’edifici del Consell té des de fa molt temps i el projecte fa temps que es contempla als despatxos de la institució

Cal recordar que el convent de Sant Francesc és un Monestir de Balaguer protegir com a bé cultural d’interès local contruït al segle XVII d’estètica barroca i neoclàssica.

1 comentari

  • A la primera línia del penúltim punt del redactat de la notícia hi ha una falta d’ortografia.
    On diu: …tot i està impulsat….
    Ha de dir: …tot i ESTAR impulsat….
    Agrairem la seva correcció.
    Gràcies.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.