L’Ajuntament de Balaguer tanca l’exercici de 2012 amb resultat positiu

Fruit de les mesures d’estalvi i del crèdit per pagar a proveïdors

L’Ajuntament de Balaguer tanca l’exercici 2012 amb un resultat pressupostari de 5,7 milions d’euros, segons figura en la liquidació del pressupost de l’any passat, del qual se’n donarà compte demà en el ple municipal. Al respecte, l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha explicat que aquest resultat és fruit de les mesures d’estalvi i el crèdit concedit per l’ICO per finançar el pagament a proveïdors. Així mateix, aquest resultat permet, després de diversos anys amb números negatius, obtenir un romanent de tresoreria positiu. També en matèria econòmica, es donarà compte del seguiment del pla d’ajust corresponent al primer trimestre de 2013.També passarà pel ple la proposta de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Balaguer i la comissió central de subministraments de la Generalitat per tal que el consistori pugui procedir a la contractació del subministrament d’energia elèctrica. L’adhesió ha aquest conveni, ha dit l’alcalde, permetrà que el consistori usi el sistema central d’adquisicions de béns i serveis de la Generalitat, és a dir, les aplicacions i sistemes informàtics necessaris per fer una subhasta electrònica per adjudicar el subministrament elèctric de la ciutat a l’empresa que ofereixi un millor preu.

Altrament, es debatrà una proposta de modificació de l’ordenança reguladora de l’ocupació de via pública amb taules i cadires i vetlladors de bars i similars per tal de regular la instal·lació d’aquestes terrasses en xamfrans, espais no regulats fins ara per la normativa.

Finalment, se sotmetran a votació les bases que regulen la preinscripció i ingrés en les llars d’infants i escola de música municipals, la declaració d’interès municipal de diverses obres i diverses infraccions greus de la normativa sobre tinença de gossos potencialment perillosos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.