L’Ajuntament de Balaguer organitza una sessió informativa sobre el pressupost participatiu

La Paeria presentarà un total de 6 propostes elaborades per diferents regidories i entitats ciutadanes

La Paeria de Balaguer realitzarà el pròxim dimecres una presentació del procés participatiu ciutadà que l’equip de govern implementarà en el pressupost municipal del 2019.

La Paeria presentarà un total de 6 propostes elaborades per diferents regidories i entitats ciutadanes. Es tracta de projectes pensats per executar a llarg termini i que l’elecció en aquest procés participatiu en prioritzaria la seva realització.

La votació popular es farà del 14 al 21 de novembre, i tots els empadronats a Balaguer, majors de 16 anys podran escollir fins a 3 propostes. Els resultats es faran públics el dia 25 de novembre

Durant la sessió informativa també s’explicarà les fórmules de votació de manera presencial així com l’aplicatiu desenvolupat per fer a votació de manera on line.

Les propostes pels pressupostos del 2019 seran La revegetació de l’Avinguda Països Catalans, l’adequació de la vorera del pavelló Molí de l’Esquerrà, l’adequació i millora del parc infantil annex del col·legi Mont-Roig, la substitució de les cistelles de bàsquet del pavelló 1r d’octubre, la retirada de la pantalla visual i instal·lació de zones d’ombra a les piscines del secà amb 10 mil euros i la senyalització urbana de la ciutat.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.