L’Ajuntament de Balaguer obre el trànsit del carrer Botera

L’Ajuntament de Balaguer ha obert el trànsit del C/Botera en la seva totalitat després de gairebé 11 mesos d’obres. La via que ja s’havia obert parcialment al mes d’octubre s’ha finalitzat només a falta d’alguns treballs puntuals per part de la companyia elèctrica. L’obra suposarà una millora estètica de la via però també una millora funcional després de l’arranjament de tot el subsòl i la xarxa del clavegueram del carrer.

Amb la finalització de l’arranjament del C/ Botera i l’obra realitzada l’any passat al barri Nou les noves recollides de pluvials minimitzaran els escenaris viscuts a la plaça Mercadal amb les pluges torrencials dels darrers anys, no obstant des del consistori admeten que s’ha de continuar treballant amb l’objectiu de poder facilitar totes les captacions d’aigua de la zona alta de Balaguer.

La recent finalitzada obra del Carrer Botera ha tingut un cost total proper als 150.000 euros i s’ha vist endarrerida diverses vegades ja sigui pels temporals viscuts a la capital de la Noguera així com per troballes arqueològiques al portal del Gel o de línies elèctriques no previstes al subsòl del carrer.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.