L’Ajuntament de Balaguer iniciarà els tràmits per a la finalització de la construcció de l’Escola Mont-roig

S’inclourà una partida al pressupost d’aquest 2019 per a la redacció del projecte d’obres de finalització de l’escola que actualment està en barracons

L’Ajuntament de Balaguer inclourà al pressupost d’aquest 2019 una partida pressupostària per a la redacció del projecte d’obres de finalització de l’escola Mont-roig. Tot i tenir-ho pactat amb el departament d’ensenyament des de fa temps, l’absència de pressupostos de la Generalitat impedia tirar endavant aquest projecte. És per això que des del consistori, en considerar-se una obra prioritària, s’ha buscat una via alternativa.

L’alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal ha avançat a Balaguer Televisió que després de reunir-se amb Carles Vega, cap dels Serveis d’educació a Lleida, han acordat signar un conveni on serà l’Ajuntament qui licitarà les obres de manera que les despeses correran a càrrec del consistori i posteriorment serà la Generalitat qui s’encarregarà d’assumir-les.

El primer pas que farà l’Ajuntament serà incloure una partida als pressupostos d’aquest any per tal de refer el projecte d’escola que es va fer inicialment i adaptar-lo a les necessitats actuals i posteriorment es posarà el projecte a concurs.

L’obra suposaria acabar amb els barracons de primària i dotar al centre d’equipaments que estarien oberts a la ciutat.

Amb la signatura d’aquest conveni s’agilitzaran els tràmits de manera que si tot va segons el previst, les obres que tindrien una durada d’un any i mig podrien iniciar-se el proper estiu de 2020 i s’allargarien durant el curs escolar.


Informa: Alba Cases

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.