L’Ajuntament de Balaguer es constituirà el pròxim dissabte 15 de juny a partir de les 12 del migdia

L’Ajuntament de Balaguer es constituirà el pròxim dissabte 15 de juny a partir de les 12 del migdia, l’acte es repetirà a més de 1600 municipis catalans.

Durant la constitució s’escollirà l’alcalde de la ciutat dels pròxims 4 anys en una votació a la que només hi podran optar els regidors que encapçalin les seves corresponents llistes. El futur batlle haurà de ser escollit després d’assolir la majori absoluta de vots, en el cas de Balaguer l’elecció no tindrà gran misteri després de que la llista encapçalada per Jordi Ignasi Vidal va obtenir la majori absoluta en les eleccions municipals del passat 26 de maig.

La constitució de l’Ajuntament estarà presidida per la mesa d’edat integrada pels electes més grans i més joves presents a l’acte de constitució de la corporació. Seran els encarregats de comprovar les credencials presentades i les acreditacions de les persones electes.

Per altra banda els regidors electes podran escollir entre jurar, prometre o bé assenyalar que per imperatiu legal prometen la constitució espanyola.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.