L’Ajuntament de Balaguer acull la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel

La sala d’exposicions de l’Ajuntament de Balaguer acull fins a meitats de mes d’octubre la 5a mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes organitzada per la Demarcació de Lleida

La sala d’exposicions de l’Ajuntament de Balaguer acull fins a meitats de mes d’octubre la 5a mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’arquitectes de Catalunya. Una exposició on es pot veure una selecció de les obres més significatives, segons la demarcació de Lleida del col·legi d’arquitectes de Catalunya, acabades entre l’1 de gener del 2014 i el 31 de desembre del 2018 i també les obres premiades al 5e premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes. Obres acabades també en el mateix període de temps. Una exposició amb la que es pretén difondre l’arquitectura més rellevant realitzada a la província de Lleida d’una alt nivell artístic tal i com afirma el regidor d’urbanisme de la Paeria de Balaguer, Gerard Torres.

Aquesta es la tercera parada que fa la mostra abans de que arribi a la Seu d’Urgell, abans ja l’han pogut visitar a Cervera i Lleida. Des de la Paeria de la capital de la Noguera celebren que la mostra hagi fet parada a Balaguer i ja pensen en altres possibles col·laboracions amb el Col·legi d’Arquitectes.

La mostra es va inaugurar el passat 12 de setembre i es podrà visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Balaguer fins el pròxim 15 d’octubre.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.