L’Ajuntament de Balaguer presenta l’Assolellats, el nou cicle d’espectacles familiars

Els parcs de Balaguer seran escenari durant els 3 darrers diumenges de maig i el primer diumenge de juny del cicle d’espectacles familiars,  Assolellats. Un conjunt d’espectacles que dóna continuïtat  al cicle Emboirats que es va realitzar als equipament municipals de Balaguer durant l’hivern i que ara canvia les seves ubicacions per tal de descentralitzar les accions culturals de la ciutat i aproximar-les als diversos barris de la ciutat.

Els espectacles seran en la seva totalitat de caràcter familiar i a diferència que l’Emboirats tindran un caire més visual que textual . L’Assolletas serà una aposta més del consistori balaguerí d’aproximar la cultural als ciutadans de la capital de la Noguera.

El bou cicle d’espectacles familiars serà un actiu més del projecte viles florides al que participa la ciutat i un reclam turístic pels visitants d’arreu del territori.

El primer espectacle del cicle assolellats es realitzarà  el dia 12 de maig al Parc de Santa Maria de les Franqueses, posteriorment els dies 19 i 26 de maig i 2 de juny els espectacles tindran lloc al parc dels Països Catalans, al parc del secà i finalment al parc de la plaça Joaquima Vedruna.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.