Les obres del parc de Bombers de Balaguer podrien començar el primer trimestre del 2020

L‘empresa pública de la Generalitat de Catalunya Infraestructures.cat ha tret a concurs púbic les obres d’adequació de l’equipament per un valor d’1’2 Milions d’euros

Les obres de millora del Parc de Bombers de Balaguer podrien ser una realitat durant el primer trimestre del 2020. L‘empresa pública de la Generalitat de Catalunya  infraestructures.cat ha tret a concurs púbic les obres d’adequació de l’equipament per un valor d’1’2 Milions d’euros. El parc de Balaguer es va construir al 1984 i està considerat un dels parc més importants de la província de Lleida per la seva situació geogràfica. Segons els propis bombers la millora del parc ajudarà a millorar el serveis del cos a la província.

El parc, ubicat a la zona protegida del Pla d’ Almatà, compta amb poc menys de 800 metres quadrats, la futura reforma serà totalment interior i no s’ampliarà l’extensió del parc. El projecte d’arranjament contempla ampliar la zona de l’habitacle cedint un espai de les cotxeres i així poder construir nous espais al  Parc fet que permetrà modernitzar un edifici que havia quedat antiquat.

La plantilla de bombers de Balaguer, actualment, compta amb una trentena d’efectius professionals i una desena de bombers voluntaris.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.