La XII Trobada Comarcal de la Creu Roja a La Noguera aplega 50 voluntaris a Artesa de Segre

Membres de la Creu Roja la Noguera a Artesa de Segre (Autor: Creu Roja Noguera)

Membres de la Creu Roja la Noguera a Artesa de Segre (Autor: Creu Roja Noguera)

Aquest dissabte 18 d’abril s’ha celebrat a Artesa de Segre, la XII Trobada Comarcal de Voluntaris i Voluntàries de la Creu Roja La Noguera. L’acte ha aplegat una quarantena de persones voluntàries de la Institució Humanitària que realitzen la seva acció a tota la Comarca. La trobada l’organitza la Creu Roja i ha compta amb el suport de l’Ajuntament d’Artesa de Segre, del Consell Comarcal de La Noguera i de la Diputació de Lleida.

En aquesta edició, les activitats programades pel voluntariat s’han desenvoluparan  a les instal·lacions de l’Ajuntament d’Artesa de Segre que ha cedit desinteressadament els seus espais. Entre les activitats programades, cal destacar la presentació interna de la memòria de la Creu Roja 2014 i la formació sobre diplomàcia amb que s’ha iniciat la jornada.

S’han realitzat també dos tallers formatius per al voluntariat assistent; de comunicació i assertivitat i un altre de us optimitzats dels Smartfhone/Iphone. La trobada ha acabat després d’un dinar, amb la visita al Castell de Montsonís per gentilesa dels mateixos gestors del Castell i també amb el suport de l’Ajuntament de Foradada.

Aquesta trobada vol ser un reconeixement a la tasca solidària que duen a terme els voluntaris i les voluntàries de la comarca i vol animar a tota la població d’Artesa de Segre i d’arreud de la Noguera a vincular-se amb l’entitat per poder ampliar la tasca de voluntariat arreu del territori.

Els interessats poden posar-se amb contacte amb la Seu de la Creu Roja a Balaguer (973-445795) però l’acció es pot realitzat en el propi Municipi on cadascú resideix. El voluntariat es caracteritza pel seu compromís, la participació i la disponibilitat per ajudar les persones que més ho necessiten, a més de la seva polivalència i la seva capacitat per treballar en grup.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.