La trobada ‘Les dones i els Horts Comunitaris’, en motiu del Dia Internacional de la Dona Rural

‘Les Dones i els Horts Comunitaris’ està organitzada pel Consell Comarcal de la Noguera i compta amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer, la Diputació de Lleida, l’Associació Slow Food i ’Institut Català de les Dones.

El Consell Comarcal de La Noguera ha organitzat la trobada ‘Les dones i els Horts Comunitaris’ en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Rural. En el marc de la campanya “8 de març, 8 mesos”, s’han visitat els Horts Comunitaris de Balaguer, situats a la zona de la Meó, als afores del municipi.

L’objectiu de la trobada ha estat posar en valor la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de la Noguera com a territori rural. En l’acte s’ha fet lectura d’un manifest i, les participants del projecte, han pogut explicar què signifiquen per elles els Horts Comunitaris.

Els Horts Comunitaris formen part del Projecte Cultiva’t del Consell Comarcal, en col·laboració amb altres associacions com Slow Food o l’Associació de Dones Solidàries Dona Pas.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.