La Sentiu de Sió inaugurarà aquest dissabte la primera botiga del municipi

L’agrobotiga ‘El rebost d’en Miquel’ dotarà d’un servei bàsic al poble que feia anys que mancava

El municipi de la Sentiu de Sió comptarà amb la primera botiga del poble després de molts anys sense aquest servei. Des del consistori s’ha lluitat molt per poder comptar amb un establiment d’aquestes característiques que beneficiés a les persones més grans o amb mobilitat reduïda i així també evitar els desplaçaments a ciutats veïnes.

Després de diverses consultes a la població, l’ajuntament va decidir oferir un espai municipal on s’hi podés instal·lar la botiga.

Aquest dissabte, en el marc de la festa major de Sant Miquel del municipi, s’inaugurarà aquesta agrobotiga que tal i com explica el seu propietari dotarà a la població de productes de primera necessitat amb el valor afegit que la majoria són de proximitat.

Amb l’ajuda dels seus tres fills, que a més s’han escolaritzat a l’escola de la Sentiu,  l’Àlex oferirà un servei a domicili que donada la situació actual marcada per la Covid-19 està molt sol·licitat.

Així doncs, la Sentiu farà honor al seu patró amb la inauguració d’aquest establiment que segons les condicions establertes pel consistori, ha arribat per quedar-se com a mínim cinc anys.


Informa: Alba Cases Nadal

2 comentaris

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.