La Sentiu de Sió inaugura les obres de millora de la piscina

Per dur a terme l’obra, pressupostada en 48.000 euros, el consistori ha comptat amb una subvenció de 20.000 atorgada per la Diputació de Lleida.

Després de signar el llibre d’honor de l’ajuntament de La Sentiu de Sió, la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, acompanyada per autoritats locals, comarcals i provincials, ha inaugurat aquest diumenge les obres de millora de les piscines d’aquest municipi de la Noguera. A finals de la darrera temporada d’estiu es va detectar una fuita d’aigua important que provenia del vas de la piscina. Finalment, s’ha solucionat el problema i l’equipament ha canviat les seves característiques més tradicionals i s’ha convertit en una piscina desbordant que permet millores en el tractament de les aigües.

Per poder dur a terme aquesta obra, pressupostada en 48.000 euros, el consistori ha comptat amb una subvenció de 20.000 atorgada per la Diputació de Lleida. Perelló ha destacat la missió de la Diputació en ajudar als municipis i millorar la qualitat de vida de la població.

Antonio López tanca quatre anys al capdavant de l’ajuntament de La Sentiu de Sió amb la satisfacció d’haver solucionat problemes com el de la piscina.

La piscina, inaugurada fa 37 anys, ha estat renovada en la seva totalitat però mantenint les seves dimensions originals.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.