La Sentiu de Sió inaugura el ‘Mercat de l’esbarzer’

La iniciativa ha sorgit davant la inexistència de botigues al poble

La Sentiu de Sió ha inaugurat aquest dimecres el ‘Mercat de l’esbarzer’. Es tracta d’una proposta que ha engegat l’Ajuntament del municipi per tal d’apropar el comerç als sentiuencs i sentiuenques ja que des de fa uns anys no compten amb cap botiga física al poble.

Aquest mercat ha omplert la placeta del Barber amb onze parades que oferien des dels productes bàsics com pa i queviures fins a estris de ferreteria.

Des del consistori es preveu que el mercat sigui una activitat que quedi fixada al calendari i fins i tot que es pugui ampliar amb la incorporació de parades de roba.

El mercat ha tingut molt bona rebuda entre els vilatans que han vist aquesta iniciativa com un avantatge perquè d’aquesta manera no s’han de desplaçar per poder aconseguir els aliments bàsics.

Així doncs, malgrat la situació de desconfinament que estem vivint actualment i que genera certs impediments a l’hora de fer les compres, a La Sentiu han sabut minimitzar l’impacte de les limitacions de la mobilitat i oferir a l’hora un servei de proximitat.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.