La piscina coberta de Balaguer en plena recuperació després de la tempesta de dilluns

Així va quedar la piscina coberta de Balaguer després de la forta tempesta d’aquest dilluns al vespre que va descarregar més de 40 litres d’aigua per m2 en menys de 20 minuts. Dos dies després, i amb molta feina al darrere així es troba l’equipament més afectat de la ciutat degut a la seva ubicació.

La piscina municipal es va veure afectada per una acumulació de fang dins de la sala de màquines que automàticament es van aturar i per tant va afectar al sistema de depuració de l’aigua. D’aquesta manera, el fang es va acumular també al fons de la piscina.

Les tasques de neteja, a càrrec dels treballadors de l’Ajuntament de Balaguer amb la col·laboració dels Bombers, es troben gairebé finalitzades després de molt d’esforç per poder tornar a obrir un dels equipaments amb més afluència d’usuaris.

El proper pas serà omplir la piscina i l’aplicació del tractament antialgues que té una durada de 4 a 5 dies. L’Ajuntament tenia previst poder obrir la piscina municipal el proper dimarts però es podria avançar a dilluns.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.