La Paeria debat sobre les millores necessàries i el futur del polígon de Balaguer

El grup municipal del PSC va presentar una moció al ple ordinari de novembre per encarar els projectes de futur de la zona industrial i que va ser desestimada

La Paeria de Balaguer va celebrar el dijous el ple ordinari de novembre, en el qual es va portar a votació una moció del grup del PSC per instar a les institucions com la Generalitat a treballar per la millora del polígon industrial. El grup socialista demana, entre d’altres coses, una millora dels accessos i l’ampliació de la zona industrial, així com un millor arranjament dels carrers.

La moció, tot i no ser aprovada amb els vots en contra d’ERC i l’abstenció de la CUP per diferències en els punts presentats, va suposar un primer pas per treballar conjuntament amb tots els grups municipals per exigir les millores pertinents del polígon.

Durant la sessió plenària es va aprovar també el calendari fiscal per l’any 2023 i s’ha llegit un manifest en motiu del 25N en el qual s’ha recordat el compromís i la lluita per eliminar la violència masclista.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.