La Paeria de Balaguer treu a licitació la repavimentació dels principals carrers del polígon industrial

Es farà una reparació del paviment de l’illa compresa entres els carrers Tramuntana, Marinada, Llevant i la carretera de Vallfogona

La licitació per a la repavimentació del Polígon industrial Campllong ja està en marxa. La Paeria treu a licitació dos contractes, un d’obres per a la pavimentació de diversos carrers de la ciutat i del polígon industrial, i l’altre de subministrament per a la substitució dels materials que actualment protegeixen el paviment sintètic del pavelló d’Inpacsa.

Pel que fa a la licitació de contractació per a la pavimentació de diversos carrers de la ciutat i el polígon industrial, els vials on es realitzaran les obres d’arranjament estan situats al polígon industrial de Campllong, on caldrà executar la reparació del paviment de l’illa compresa entres els carrers Tramuntana, carretera de Vallfogona, carrer Marinada i carrer de Llevant. Aquest punt té un trànsit d’afluència molt important, ja que és el punt d’accés al polígon des de la carretera C-13.

D’altra banda, també s’arranjarà la intersecció del camí de l’Horta d’Avall amb el camí de Menàrguens, fins al pont, atès que aquest es troba en un estat de deteriorament important, i que presenta una desintegració de la capa superficial del paviment asfàltic en diversos trams i una fissuració generalitzada. Pel que fa al nucli urbà de Balaguer, caldrà executar un pas elevat a la carretera de Camarasa, concretament davant els Serveis Socials municipals, així com l’arranjament de la intersecció del carrer de la Banqueta amb Gaspar de Portolà. Aquesta intervenció es licita per 88.990,16 €, i el termini finalitza el dia 26 de desembre.

L’altra licitació publicada és un contracte de subministrament de 3.100 m2 del material que protegeix el paviment sintètic del pavelló polivalent d’Inpacsa. L’objecte del contracte serà substituir el material que s’instal·la durant fires i altres actes d’interès cultural i esportiu. Aquest contracte es licita per 41.999,99 € i el termini per a presentar ofertes també finalitza el dia 26 de desembre de 2022.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.