La Paeria de Balaguer publica una nova edició de les Beques de Suport a la Creació

La finalitat d’aquestes beques és la promoció d’iniciatives i projectes que contribueixin a fomentar la creació a la ciutat

La Paeria de Balaguer, a través de l’Institut Municipal Progrés i Cultura, convoca una nova edició de les Beques de Suport a la Creació. Aquestes van destinades a fer possibles projectes de creació cultural, de recerca i d’innovació en l’àmbit de la cultura i l’educació.

La finalitat d’aquestes beques és la promoció d’iniciatives i projectes que contribueixin a fomentar la creació a la ciutat de Balaguer, i promoure projectes que ajudin a explicar la ciutat i el seu entorn des de diferents disciplines artístiques. Amb aquest objectiu es convoquen les línies de beques següents: Suport a la creació artística, amb projectes de nova creació o en curs que necessitin un impuls o aportar millores; Projectes d’innovació i recerca, amb Iniciatives que a través del treball comunitari i de la recerca puguin esdevenir l’embrió d’una futura creació artística.

Pel que fa als beneficis que rebran els projectes becats, aquests rebran suport per a la difusió i comunicació; i també podran ser presentats en qualsevol de les activitats organitzades per la Paeria de Balaguer, la qual també es reserva la possibilitat de programar una exposició per donar-los a conèixer a la ciutadania o realitzar un vídeo promocional.

El jurat premiarà els projectes que tinguin major puntuació d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Les beques estaran dotades amb un màxim de 1.000 euros per proposta, i l’import dels premis estarà subjecte a les retencions i tributacions que estableixi la legislació fiscal vigent.

Quant a la participació, les persones interessades podran presentar el seu projecte entre el 12 de juliol i el 10 d’agost, i trobaran tota la informació i bases a cultura.balaguer.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.