La Paeria de Balaguer presenta els actes pel Dia Internacional de les dones

Se celebraran actes al llarg de la setmana entre els quals destaquen la llegida del manifest del dilluns o la inauguració del punt lila de la ciutat el dissabte vinent

La Paeria de Balaguer ha presentat els actes que es realitzaran en commemoració del dia de la dona. La Paera d’Igualtat, Laura Corçà, acompanyada de la tècnica d’Igualtat Iolanda Mor i el Paer Jordi Ignasi Vidal, ha repassat tots els actes que s’han preparat. Destaquen entre ells la llegida del manifest del mateix dilluns a les 12 del migdia, així com la inauguració del punt lila de la ciutat el dissabte vinent, i una cloenda amb una xerrada virtual amb les doctores Carme Valls i Anna Estany.

Des del consistori han volgut incidir en què els actes no només han de centrar-se en el dia mundial de la dona, sinó que s’han de prorrogar més enllà.

Iolanda Mor ha destacat també la connexió entre tots els actes que es duran a terme, per remarcar quin és l’objectiu d’aquestes actuacions.

A la web de La Paeria es troba l’agenda amb totes les activitats que es realitzaran durant la setmana, en les quals s’hi inclou un acte sorpresa que es desvelarà d’aquí uns dies.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.