La Paeria de Balaguer prepara les dependències per la tornada desescalada del personal

Aquest divendres es reuneixen els membres de la Paeria de Balaguer amb el Comitè d’empresa per tal de decidir quin serà el procés que seguirà el consistori per tal de reobrir les dependències municipals.

Segons el Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, la tornada a la feina presencial dels treballadors es farà de forma esglaonada d’acord amb les Fases de la desescalada establertes pel govern de l’estat.

Una vegada Balaguer passi a la Fase 1 la tornada dels treballadors i treballadores es farà en funció de si la feina que fan requereix de serveis d’atenció al públic o es pot seguir mantenint a través del teletreball.

A més la incorporació del personal es farà seguint totes les mesures de seguretat establertes com l’ús de mascaretes, guants i el gel hidroalcohòlic així com altres mesures de prevenció proposades de manera individual pels propis treballadors de la Paeria.

Així doncs, en funció de les Fases de mobilitat de la població a la plana de Lleida, una part del personal es començarà a reincorporar la propera setmana al seu lloc de feina.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.