La Paeria de Balaguer fa canvis en l’agenda cultural per aquest 2023

L’Harpia i l’Encontats canvien de data, mentre que la Murga, el Forma i el Llavors passen a ser cicles bianuals

L’agenda cultural de Balaguer comptarà amb nombrosos canvis aquest 2023. Des de la Paeria s’ha decidit fer una sèrie d’ajustaments en moltes de les activitats de la ciutat, per tal de repartir millor el calendari tenint en compte la gran quantitat de cicles i festes previst per aquest any.

Així doncs, un dels primers canvis a remarcar és la modificació de dates d’algunes activitats com per exemple l’Encontats o l’Harpia.

D’altra banda també es farà canvis en el format i alguns dels cicles passaran a ser bianuals, afectant per exemple a la Murga, el Llavors i també el Forma, el qual en aquest cas tindrà una versió reduïda primer i tornarà amb normalitat el 2024.

Pel que fa a la programació habitual, ja s’han fixat les dates dels actes de ciutat que cada any formen part del calendari com són el Carnestoltes del congre, que serà els dies 18 i 19 de febrer; la Fira Q, els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig; la Transsegre, que enguany serà del 7 al 9 de juliol; o les Festes del Sant Crist, del 8 al 12 de novembre.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.