La Paeria de Balaguer fa balanç de la Xarxa de Voluntariats

S’han confeccionat un total de 1.500 gorres, 2.200 parells de peücs, 3.000 mascaretes i 3.800 bates

El passat mes de març la Paeria de Balaguer va posar en marxa la Xarxa de Voluntariats amb l’objectiu de facilitar les peticions de les persones més vulnerables davant d’aquesta crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Aquest dimarts, s’ha fet un balanç de la tasca que han realitzat els prop de 130 voluntaris i voluntàries que formaven la xarxa de voluntariats de Balaguer, de Càritas i Creu Roja.

Durant el període de l’estat d’alarma es van confeccionar un total de 1.500 gorres, 2.200 parells de peücs, 3.000 mascaretes i 3.800 bates per proporcionar a les residències, Centres de Salut i Associacions de Balaguer que ho requerien.

Ara fa uns dies, degut als rebrots que es van patir a la ciutat, la Xarxa de Voluntariats es va torna a activar reforçant la figura dels voluntaris cívics o informadors de carrer, que tenen com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la importància de seguir les mesures de seguretat.

Des de la Paeria han recordat que totes les persones interessades en fer-se voluntaris o aquelles persones que vulguin fer ús de la Xarxa poden fer-ho a través del telèfon 660 756 719 o enviant un correu a l’adreça voluntariats@balaguer.cat


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.