La Paeria de Balaguer donarà continuïtat al projecte d’acompanyament ‘De la mà’

L’Ajuntament de Balaguer ha posat fi, aquest dijous al matí, a la primera edició del projecte de la mà, un iniciativa que es realitza des del passat mes de juliol i que forma part del programa treball als barris amb el que es van contractar cinc cuidadores que es trobaven en situació llarga d’atur per tal d’atendre i acompanyar a avis i avies de la ciutat. Durant els 6 mesos i gràcies al programa s’han atès un total de 23 persones majors de 65 anys.

El programa s’ha realitzat amb la idea de promoure un envelliment actiu però també la intenció de crear vincle entre cuidadors i persones ateses.

Amb la finalització del programa treball als barris, ara des del consistori es vol donar continuïtat al programa de la mà de manera immediata i es per això també es contractaran dos cuidadores dins del programa treball i formació.

Amb la trobada d’aquest dijous s’ha posat fi a un iniciativa que es va implementar en mode de prova i que ha resultat molt satisfactòria per tots els actors que hi ha participat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.