La Paeria de Balaguer aprova definitivament l’ordenança de gestió de residus municipals

Durant la sessió plenària es va llegir una declaració institucional en contra dels crims masclistes i es va fer un minut de silenci en record de la víctima assassinada a Balaguer

La Paeria de Balaguer va aprovar definitivament la nova ordenança de residus per a la ciutat. Aquesta pretén avançar cap a un model de gestió dels residus que es basi en la implicació de la ciutadania i que recull la Inspecció i el Règim sancionador on es regulen les sancions i on es preveu que les quantitats per infringir-la siguin molt més altes.

Després de resoldre les al·legacions de l’oposició, l’ordenança va ser aprovada amb els vots a favor de tots els grups excepte de la CUP, qui insistia en que no s’aposta per un sistema de recollida en concret.

D’altra banda, també es va presentar una moció del grup socialista per millorar la neteja de la ciutat per solucionar, com deien, un cert deteriorament pel que fa a deixalles, escombraries i brossa acumulada. La moció va ser desestimada amb els vots en contra d’ERC, els quals van remarcar que les propostes presentades ja eren qüestions treballades o que ja es tenia previst.

La sessió plenària va començar amb la lectura d’una declaració institucional contra els crims masclistes, seguit d’un minut de silenci en record de la víctima assassinada la setmana passada a Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.