La Paeria de Balaguer admet que treballa per resoldre les mancances que puguin haver-hi a la Guàrdia Urbana

El regidor de seguretat ha explicat que part de les peticions que es fan a la denúncia del sindicat estan treballades i que des de l’àrea de seguretat mantenen converses constants per millorar l’espai de treball del cos

El sindicat de CCOO  ha reclamat recentment millores en les condicions laborals de la Guardia Urbana. La instància reclama una mesa de negoci ació amb l’equip de govern de la paeria per tal de poder millorar les condicions laborals que segons el sindicat no són les adequades.

El paer en cap de seguretat, Gerard Torrés, ha explicat que hi ha la voluntat de solucionat totes les mancances que pot tenir el cos actualment però admet que des de la passada legislatura les comunicacions amb el cos i l’enllaç sindical han estat constants fet que ha permès solucionar parcialment algunes de les mancances que es reclamen en la denúncia  com l’adquisició d’un nou vehicle, la substitució de l’equipament del cos i la creació de 4 places més a l’espera que a finals d’any es puguin convocar noves places.

Pel que fa el quadrant anual  de treball, una altra de les reclamacions del sindicat,  Torres ha explicat que recentment s’ha parlat amb els enllaços sindicals per poder solucionar la petició.

Per la seva banda l’Inspector en cap de la Guardia Urbana ha explicat que un del problemes principals per poder dur a terme aquest quadrant es la falta d’efectius

Des de la Paeria han manifestat la voluntat de crear noves places a finals d’any i han explicat que per part de l’equip de govern no hi ha cap tipus d’inconvenient en continuar amb les converses constants que segons el Paer mantenen.

Finalment tant l’inspector en cap com el paer d’urbanisme coincideixen en que les dependències han quedat obsoletes però reconeixen que tant des del cos com per part de l’equip de govern es treballa per poder habilitar un nou espai com a comissaria de la Guardia Urbana.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.