La Paeria de Balaguer accelerarà el pla de digitalització del comerç

La posada en marxa del Directori empresarial, comercial i de serveis ha de posar en valor i donar a conèixer els diferents sectors del teixit econòmic de la ciutat

Imatge de la pàgina web de la Paeria de Balaguer on s’ha de realitzar la inscripció al directori empresarial.

La Paeria de Balaguer ha accelerat aquests dies la posada en marxa del “Directori empresarial, comercial i de serveis” de Balaguer amb l’objectiu de posar en valor i donar a conèixer els diferents sectors del teixit econòmic de la ciutat.

El directori és un servei online totalment gratuït, que ofereix a tots els agents econòmics de la ciutat, amb independència de l’activitat que realitzin, la possibilitat d’anunciar-s’hi, i donar així a conèixer els seus serveis i/o productes de forma ràpida i senzilla sobre el mapa de la ciutat. També altres aspectes com, per exemple, l’horari de l’establiment, si utilitza o no les xarxes socials o si fa venda online.

Segons explica Ester Guarné, paera de Promoció Econòmica, el directori es farà públic quan ja compti amb un gruix important d’empreses i negocis i en aquest sentit ha fet una crida perquè comerços i empreses de Balaguer s’hi inscriguin a través del formulari que es pot trobar a la web de la Paeria.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.