La Paeria aprova els projectes d’obres d’arranjaments de voreres en diferents carrers de la ciutat

També es van aprovar convenis de col·laboració amb diferents clubs esportius de la ciutat, i tres mocions presentades per la oposició

La Paeria de Balaguer va celebrar aquest dijous el ple ordinari del mes d’octubre, en el qual en destaquen quatre aprovacions inicials de projectes d’obres: tres d’elles sobre arranjaments de trams de vorera als carrers Noguera Pallaressa, Girona i Jacint Verdaguer; i també l’aprovació inicial del projecte executiu de la deshumectadora de la piscina coberta del pavelló 1r d’octubre. Totes elles van ser aprovades per unanimitat, i l’objectiu és aprovar-los de forma definitiva abans de finals d’any per tenir el  projecte licitat i poder-lo executar l’any vinent.

Entre d’altres qüestions, també es va portar a aprovació una sèrie de convenis de col·laboració de la Paeria amb els diferents clubs esportius de la ciutat per a l’ús de les instal·lacions públiques, i així poder tenir un conveni que ho tingui regulat.

Finalment es van debatre tres mocions presentades per dos grups de la oposició: la primera de Junts per Balaguer, en suport a les comunitats de regants i al sector ramader per fer front a les conseqüències de la sequera. La moció va ser aprovada amb els vots a favor de tots els grups menys de la CUP i el PSC, que es van abstenir; després, una moció d’ERC en favor de la pau en el conflicte entre Israel i Hamàs, aprovada amb 16 vots a favor i l’abstenció de la CUP; i una altra del mateix grup en què es que es demanava es puguin bonificar els impostos municipals a les famílies monoparentals. Aquesta es va aprovar per unanimitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.