La nova edició del programa EstiuEsport obra inscripcions el proper dilluns

Aquest matí s’ha presentat la nova edició d’EstiuEsport. A l’acte hi ha assistit Josep M. Roigé, alcalde de Balaguer; Guifré Ricart regidor d’esports i Miquel Aige, regidor de cultura que han presentat el programa d’activitats de lleure, oci i esport, orientades als nois i noies de 0 a 16 anys, i en el que destaquen pricipalment per les activitats esportives, les activitats d’aigua i sense oblidar-nos de la vessant cultural.El triaesport, el Camp base, l’in&out, el temps afegit i el taller de les arts, seran el gran repertori d’activitats que ompliran totes les vacances escolars, des del 25 de juny fins al 9 de setembre.Com en edicions anteriors es preveu un èxit en la participació en totes les activitats que s’hi poden trobar; a més els usuaris disposaran d’infinitat de possibilitats en les modalitats d’accés a les piscines municipals d’estiu, que per la present edició millorant en els serveis externs; ja sigui en l’espai de lectura i en el servei de bar a les piscines municipals del barri del secà.

Les inscripcions s’iniciaran a partir del proper dilluns dia 4 de juny, a la regidoria d’esports, administració de la piscina coberta o a l’IMPIC, pel taller de les arts i les estades infantils; tanmateix el termini de les inscripcions no es tancarà fins a cobrir totes les places.

Per qualsevol informació podeu trucar a la Regidoria d’Esports (973 45 09 15) de dilluns a divendres de les 8:00h. del matí a les 19:00h. de la tarda, horari en el que també es podran realitzar les inscripcions a les diferents activitats.

Els programes i especificitats de cada activitat les podreu trobar a la web de l’ajuntament.

FOTOGRAFIA I NOTA: AJUNTAMENT DE BALAGUER

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.