La Milla Urbana de Balaguer torna el 26 de setembre

Presentació Milla Urbana de Balaguer (Foto: Aj. Balaguer)

El dia 26 de setembre torna la Milla Urbana Ciutat de Balaguer. Aquesta cursa arriba a la 5ena edició amb la mateixa força ascendent des del seu recuperat format. S’ha de recordar que la milla urbana és una competició que era un clàssic als anys 80. 30 anys després dos atletes del club Maratonians del Segre, Jordi Cerezuela i Josep Maria Marqués, van decidir recuperar-la.

Una cursa popular que recorre el tram superior del Passeig de l’Estació i que està oberta a totes les edats des de els 3 anys.   16 curses amb distàncies que van des de els 50 metres fins als 1.609 metres de la Milla.

La Milla de Balaguer va aconseguir l’èxit de participació l’any 2014 amb 380 persones, repartides en totes les categories, una cursa que ofereix:

-Cronometratge amb xip groc

-Medalles per tots els escolars.

-Trofeus pels 3 primers de totes les categories.

-Inflables pels més petits.

-Berenar popular.

Aquest any, l’actual campió del món màster de 5.000 m, cros i 3.000 obstacles, Jose Luís Blanco Quevedo, participarà per tercer cop consecutiu a la cursa de Balaguer, recordant que  des de fa dos anys, els nostres atletes lleidatans, Roger Sans i Achraf Boufra, li van disputar la victòria fins la mateixa línia d’arribada.