La il·lustradora Roser Capdevila i els contes infantils, protagonitstes de la quarta edició d’Encontats

El centre històric de la capital de la Noguera s’omple d’històries aquest diumenge durant la 4a edició del Mercat del llibre infantil Encontats. Aquesta quarta edició compta amb prop d’una vintena de parades de llibreters, editors i artesans i un amplia oferta d’espectacles per a tota la família i que van succeint en diferents espais del centre històric balaguerí.

La gran estrella d’aquest Encontats ha estat la seva padrina, la coneguda il·lustradora Roser Capdevila. L’autora de Les Tres Bessones i la Bruixa Avorrida ha creat una gran expectació generant grans cues per obtenir una signatura seva. L’organització del mercat, totalment consolidat, aposta per un ampli programa d’activitats, una gran oferta en contes i en seguir sumant en properes edicions.

L’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha destacat les ganes amb les que la ciutadania participa en aquesta jornada lúdico-festiva.

La padrina de la 4a edició d’Encontats, Roser Capdevila, es mostrava molt contenta amb la seva rebuda a la ciutat de Balaguer durant la signatura de llibres.

Durant tot el diumenge Encontats també ofereix un espai de jocs i tallers infantils. L’organització ha mantingut enguany les activitats prèvies al dia del mercat com la jornada professional adreçada a bibliotecaris i el dia dels il·lustradors.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.