La Diputació participa a la Trobada cultural i homenatge a la gent gran de Castelló de Farfanya

El vicepresident 4t de la Diputació de Lleida i la diputada Rosa Maria Perelló han destacat la importància de la unió entre l’associacionisme i la gent gran per a que els pobles continuïn vius

El vicepresident 4t de la Diputació de Lleida i la diputada Rosa Maria Perelló na participar en la Trobada Cultural i homenatge a la gent gran de Castellò de Farfanya. Acompanyats per l’alcalde Omar Noumri; el director dels ST de Drets Socials a Lleida, Joan Segura; el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, i Rosa Maria Rúbies, presidenta de l’Associació La Humanitària, han visitat l’exposició, situada a la Sala Polivalent, abans de gaudir d’un dinar de germanor, just abans del lliurament de plaques commemoratives als socis i sòcies de més edat de l’Associació.

La jornada ha finalitzat amb l’actuació dels Amics del Swing i el Duet Blú. Accensi i Perelló han destacat la importància Dinamització cultural del municipi en especial per la gent gran amb aquest tipus d’associacions, a la vegada que han posat en valor el seu protagonisme en la necessitat del món rural en la seva lluita contra el despoblament.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.