La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot lliura el 30è Premi de Narrativa breu d’Artesa de Segre

El passat diumenge la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre va celebrar l’acte de lliurament de premis del 30è Premi de Narrativa Breu d’Artesa de Segre.

L’escriptor convidat en aquest certamen va ser en Jordi Nogués i Aymerich. Es va comptar amb la presència de Mingo Sabanés, alcalde d’Artesa de Segre, la directora general de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, representant el Consell Comarcal de la Noguera, Josep M. Farré i la coordinadora del jurat, Josefina Solans. Els acompanyaments musicals van anar a càrrec del pianista Paolo Leone, alumne de l’Escola Municipal de Música d’Artesa de Segre.

El jurat ha estat format per Carme Barril, Pepi Eroles, Glòria Farré, Vicenç Fornons, Joana Jiménez, Meritxell Marimon, Ester Pereta, i Teresa Vilanova.

En aquesta edició s’han presentat 206 obres d’arreu del territori català. De la primera a la sisena catagoria els guanyadors han estat tots de la provincia de Lleida. En la setena categoria, de 18 a 60 anys la guanayadora ha estat Eva Moreno Bosch de Molins de Rei, amb l’obra Emotech i l’accèssit per David Puertas Esteve de Sant Pere de Ribes amb l’obra El vi de la música. En la 8a categoría, formada per participants majors de 60 anys, el guanyador ha estat Ramon González Reverter de Sant Carles de la Ràpita amb l’obra Història d’un xiquet, i l’accèssit ha estat per Francesc Cutchet i Domènech de Sabadell per l’obra Més enllà del mur.


Informa: Redacció Foto: Biblioteca Joan Maluquer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.