La balaguerina Laura Castellarnau queda segona veterana de Catalunya de curses verticals FEEC

Ho va aconseguir el passat diumenge a la prova vertical Olla de Núria de 4km

L’atleta balaguerina Laura Castellarnau va aconseguir els subcampionat de Catalunya de curses verticals FEEC en categoria veterana. La corredora, de l’equip Blue Motors de Ponts, va assolir el passat diumenge la segona posició de la prova vertical Olla de Núria de 4 km i +950 de desnivell, amb un registre d’una hora i vuit minuts.

Ja durant el 2020, l’alpinista balaguerina va aconseguir coronar els 217 cims que configuren la llista de les cotes de 3000 metres de tot el Pirineu, convertint-se en la primera dona de Catalunya que assolia aquesta fita.

Informa: Redacció