Junts per Balaguer denuncia que no hi ha cap pla de neteja i manteniment

Des del grup municipal s’assenyala que és un incompliment del que havia assegurat l’equip de govern municipal i que la ciutat continua en males condicions

Junts denuncia que la Paeria de Balaguer no compta amb cap pla de neteja i manteniment, tal com havia assegurat l’equip de govern fa uns mesos. En concret, quan es van aprovar diversos projectes d’arranjament de carrers i l’oposició va preguntar pels criteris de priorització que es seguien, l’equip de govern va assenyalar que disposava d’un pla que ho preveia.

Davant la insistència de l’oposició, el passat mes de desembre el govern local va convocar els diversos grups polítics per presentar-los aquest pla. Contràriament al que sosté el PSC i TxB, per Junts no es tracta d’una pla sinó d’una aplicació informàtica on es recullen les incidències sense cap planificació per abordar-les.

La cap de l’oposició a la Paeria, Gemma Trilla, ha demanat rigor i seriositat per afrontar la neteja de la ciutat, i ha apuntat que “identificar les incidències està bé, però cal planificar a nivell temporal i econòmic les solucions i això no s’està fent”. Trilla ha insistit en què la ciutat continua bruta i amb falta de manteniment, i que es pot constatar aquests dies en què hi ha carrers, per exemple al barri del Secà, on ni s’ha esporgat ni s’han escombrat les fulles del terra.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.