Jornada solidària a Montgai Màgic dedicada a persones amb discapacitat

La segona jornada de la 8a edició de la Fira de Màgia al Carrer de Montgai ha estat una jornada solidària dedicada aquest divendres a persones amb discapacitat. 200 persones d’una desena de centres que formen part de la Federació ALLEM de la Demarcació de Lleida, han participat en una matinal plena de màgia i sorpreses. Després d’una xocolatada, els assistents han gaudit d’un espectacle i d’un taller on han après a fer senzills de trucs de màgia, tot a càrrec del mag Shado.

El cap de setmana, Montgai acollirà l’actuació de més de mig centenar de mags procedents de diferents punts de l’Estat espanyol, que oferiran una vuitantena d’espectacles en 12 escenaris que s’habilitaran al casc urbà de la població.

En aquesta edició de Montgai Màgic destaca l’obertura del certamen cap al mentalisme. També cal remarcar que la inauguració, dissabte a les 6 de la tarda, anirà a càrrec del duo Kybalion, format per una russa i un argentí, que oferirà una demostració de ‘Quick-change’, que consisteix a canviar completament d’indumentària en dècimes de segon. Hi assistirà el Diputat al Congrès, Gabriel Rufián.

L’actuació estrella del certamen, dissabte a les 8 del vespre, la farà el campió mundial Raúl Black amb el seu espectacle de grans il·lusions Hurricane.

Dir també que amb l’objectiu de professionalitzar el certamen, hi haurà un espectacle i una conferència exclusius per als mags participants que anirà a càrrec de Daniel Collado, actual campió del món.

El cap de setmana, de les 101del matí i fins passada la mitjanit, Montgai s’omplirà d’il·lusió on els mags amb els seus jocs de cartes, les varetes i les txisteres tindran el protagonisme. Al matí la jornada començarà amb l’obertura del mercat màgic i els tallers per als petits que organitza l’Associació de Mags i i Il·lusionistes de Lleida (AMIL).

Entre les novetats s’ha de destacar la instal·lació d’una carpa màgica i l’organització d’un taller infantil de CelloGraff a càrrec de l’artista lleidatana Fil i Lily Brik, que recentment ha elaborat un gran mural al Carreró.

Montgai Màgic es completarà amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una quarantena d’expositors. Així mateix, els interessats en acampar a Montgai durant el cap de setmana poden fer-ho ja que l’Ajuntament ha habilitat el recinte de les piscines municipals.

Montgai Màgic convida a mags no professionals que volen demostrar les seves habilitats, així com a representants artístics que volen descobrir cares noves i a mags professionals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.