L’Escola Pia de Balaguer mostrarà les instal·lacions i el projecte educatiu en la Jornada de Portes Obertes

PUBLIREPORTATGE.  L’Escola Pia Balaguer és una escola oberta, innovadora i compromesa que treballa per l’educació d’infants i joves des d’Educació Infantil de primer cicle fins a Secundària.  Amb més de 300 anys d’història a la ciutat, treballen conjuntament amb la família per acompanyar els alumnes en un procés de formació integral que desenvolupi de manera progressiva i harmònica totes les seves capacitats.

Ofereixen treball interdisciplinari a través del projecte SUMMEM, educació emocional, robòtica, llengües estrangeres amb professorat nadiu, treball per espais, servei psicopedagògic, logopèdia, tutories individualitzades i un acurat tractament de la diversitat per esdevenir un referent en l’atenció personalitzada dels alumnes.

El proper 24 de març, ofereixen la Jornada de Portes Obertes i conviden a tots els interessats a que hi assisteixin amb els seus fills i filles per conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu, amb xerrades informatives i exhibicions de projectes.

I del 18 al 22 de març organitzen el “Tasta l’Escola” amb visites concertades en horari lectiu per poder descobrir l’escola en ple funcionament. Informa’t a balaguer.escolapia.cat


PUBLIREPORTATGE

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.