Jordi Ignasi Vidal: ‘La pandèmia ha obligat a modernitzar-nos’

El Paer en Cap de Balaguer fa balanç d’un mig mandat marcat per la pandèmia

El proper 15 de juny es compliran dos anys d’aquesta imatge. Jordi Ignasi Vidal era escollit Paer en Cap de Balaguer en el Ple d’investidura celebrat després de les eleccions del 26 de maig on el grup republicà encapçalat per Vidal va assolir la Majoria Absoluta. Dos anys després i a l’equador de la segona legislatura de Vidal al capdavant del consistori balaguerí el Paer en Cap de Balaguer fa balanç d’una legislatura que malauradament s’ha vist marcada per una pandèmia sanitària.

Malgrat el patiment des de l’equip de govern consideren que les situacions de confinament han obligat a modernitzar alguns aspectes de la Paeria i d’aquesta manera per exemple s’ha creat un directori telemàtic d’empreses. Una modernització que des del despatx d’alcaldia volen donar continuïtat en el model de ciutat i segons el Paer així s’ha fet confirman porjectes com el de la refineria o el hub d’energies renva…

Una aposta de modernització que el Paer en Cap vol que tingui continuïtat en els dos anys restants de legislatura.

Aquesta està sent la segona legislatura de Jordi Ignasi Vidal,  com a Paer en Cap de Balaguer la primera que al capdavant  primera legislatura amb majoria abosluta des de la democràcia.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.