Joan Mateu i Francesc Almira continuaran al capdavant dels equips sènior del CB Balaguer

Joan Mateu i Francesc Almira seguiran una temporada més al capdavant dels dos equips sènior del CB Balaguer. Les bones temporades realitzades en el darrer curs han permès als dos tècnics balaguerins poder donar continuïtat als dos projectes gestats amb plantilles confeccionades, principalment, amb jugadores i jugadors del planter. Tant per Mateu i Almira un nou repte que afronten amb il•lusió i responsabilitat.
El president de l’entitat vermella les renovacions són fruit del bon treball realitzat durant la temporada passada.
Per l’entrenador del sènior femení, Joan Mateu, aquesta ha de ser la temporada de la consolidació de la plantilla a la Primera Catalana, admet que podria ser un grup un xic més complicat que el curs passat però confia en el nivell del seu grup de jugadores. Mateu no es vol marcar un objectiu definit per aquesta temporada i ha explicat que la situació real del conjunt es podrà conèixer a meitats de temporada.
Pel que fa el sènior masculí, el conjunt entrenat per Francesc Almira, estrena categoria després de l’ascens aconseguit la temporada passada. Pel tècnic balaguerí una de les claus per poder afrontar la temporada amb garanties passa per realitzar una bona pretemporada que permeti millorar físicament l’equip.
Tots dos entrenadors han explicat que les dues plantilles comptaran amb algunes incorporacions que es confirmaran en els pròxims dies i que estan pensades per donar un salt de qualitat a tots dos conjunts.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.