Joan Mateu i Francesc Almira, entrenadors dels equips sènior del Club Bàsquet Balaguer per a la temporada 2018-2019

El Club Bàsquet Balaguer aposta per dos tècnics de la casa per entrenar els primers equips la propera temporada. Al capdavant de l’equip sènior femení, fins ara entrenat per Sergi Llurba, hi passarà Joan Mateu i al masculí Francesc Almira substituirà Julià Peñalver. El Club destaca l’experiència i nivell dels dos nous tècnics per a la temporada 2018-2019.

Joan Mateu ja fa 3 anys que segueix al primer equip femení des de la banqueta, grup que porta dues temporades consecutives excel·lents a primera catalana. Coneix molt bé les jugadores però dirigir l’equip serà un nou repte per a ell.

Per a la propera temporada hi ha baixes confirmades però ja es treballa en tancar la plantilla el més aviat possible. La dinàmica de l’equip però, serà la mateixa.

Per la seva part, Francesc Almira deixa els equips de la base i torna a categoria sènior. El seu objectiu és seguir amb la mateixa línia amb la que el club ha estat treballant en els darrers anys i intentar fer un pas endavant.

El Club Bàsquet Balaguer posa per endavant potenciar l’esport a la ciutat, i seguir millorant i esforçant-se perquè els primers equips esdevinguin un mirall per la base.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.