Joan Masdéu, Núria Graham i El Petit de Cal Eril, noms destacats del cicle ‘Música sota les estrelles’ del COU d’Àger

 width=El Centre de l’Observació de l’Univers (COU) d’Àger (Noguera) ha programat entre el 9 de juny i el 24 de novembre un total de set concerts en el marc de la 9a edició del cicle ‘Música sota les Estrelles’, que ja s’ha consolidat en la programació musical del país i que enguany espera atreure més d’un miler de persones. Joan Masdéu, Xavier Pié i MACC, Núria Graham, Jordi Montañez, Marzel Lázara i Júlia Arrey, Falsterbo i el Petit de Cal Eril, seran els protagonistes dels recitals que s’oferiran sota el cel del Montsec en aquesta nova edició del cicle que organitza el Parc Astronòmic del Montsec (PAM), amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera, la Diputacio de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

La presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, ha destacat que el cicle és un referent en el panorama cultural català, que uneix la ciència i la cultura fent territori. El director del COU d’Àger, Salvador Ribas, ha valorat que el cicle no es cenyeix a cap estil musical perquè es vol arribar a tots els públics.

Aquest any hi participaran Joan Masdéu amb el concert ‘L’ordre dels planetes’ (9 de juny), Falsterbo amb ’50 anys i una nit amifa’ (7 de juliol), Xavier Pié & MACC amb ‘Connexions’ (4 d’agost), Nuria Graham amb ‘Cloud Fifteen’ (8 de setembre), Jordi Montañez amb ‘La lluna plena, aquest foc’ (13 d’octubre), Marcel Lázara amb ‘Dormirem sota les estrelles d’umbú’ (27 d’octubre) i El Petit de Cal Eril amb ‘Tants i tants planetes com hi ha al cel…’ (24 de novembre).

El Cicle de Música sota les Estrelles està organitzat pel Consell Comarcal de la Noguera, entitat gestora del Parc Astronòmic del Montsec (PAM) i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Durant els dos primers mesos des de l’obertura enguany del Centre d’Observació de l’Univers (COU) ja l’han visitat unes 7.000 persones, el mateix nombre que la temporada anterior amb pràcticament un 100% d’ocupació, malgrat la climatologia. El COU ha augmentat de 20.000 a 33.000 els visitants el 2017 i l’impacte econòmic al territori ha pujat del milió d’euros amb la crisi fins al 2,5 milions d’euros el 2017.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.