D’Ivars de Noguera a Múnic pel càncer infantil

El repte té com a objectiu recaptar fons per a AFANOC, i s’ha habilitat una pàgina web a través de la qual es poden fer aportacions econòmiques

Del 10 al 18 d’agost, el Ferran, un nen que ha tingut càncer, i el Carles, ciclista i amic del Ferran, recorreran en bicicleta els 1.700 quilòmetres que separen Ivars de Noguera de Múnic per recaptar diners per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

El repte, anomenat “Ivars – Múnic per l’AFANOC”, té com a objectiu recaptar fons per a l’entitat que va oferir suport i acompanyament al Ferran i a la seva família durant la seva malaltia. Aquest recorregut solidari travessarà paisatges de Catalunya, França, Itàlia, Àustria i Alemanya.

Pel repte s’ha habilitat una pàgina web a través de la qual es poden fer aportacions econòmiques que es donaran íntegrament a l’AFANOC.

L’AFANOC, una associació compromesa amb la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb càncer, atén 1.272 famílies, de les quals 164 de la província de Lleida. Un dels seus recursos més destacats és La Casa dels Xuklis, un allotjament temporal situat a Barcelona per a les famílies que han de desplaçar-se a la ciutat per rebre tractaments. L’entitat també compta amb seus físiques a les quatre províncies catalanes i representació als hospitals de referència.

1 comentari

  • un observador

    No cal crear una pàgina web per a incentivar els donatius a l’AFANOC. Aquesta organització ja té la seva adreça web oficial i es poden fer donatius des de fa molt de temps, per cert, amb la corresponent desgravació a la declaració de l’IRPF: https://afanoc.org/es/la-casa-de-los-xuklis/

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.