Inicien les obres de sanejament de la part inferior del Pont Nou de Balaguer

A finals de la setmana passada es van iniciar les obres de la part inferior del Pont Nou de Balaguer després d’endarrerir les actuacions al mes de gener degut  a les baixes temperatures i la humitat. L’empresa Sorigué, que du a terme aquesta actuació va alertar a l’Ajuntament de Balaguer que els materials per dur a terme les obres de sanejament de l’estructura superficial del pont necessitaven unes temperatures moderades per garantir el seu bon resultat durant la seva execució.

Les obres consisteixen en el sanejament de la part superficial inferior del Pont Nou després de detectar diverses patologies com el deteriorament del formigó i amb el pas del temps el problema podria incrementar, tot i que l’estructura suportant es troba en bon estat.

Pel que fa al trànsit l’Ajuntament de Balaguer preveu que no hi hagi cap restricció i es pugui circular per la zona amb total normalitat tant per la part inferior del pont com per la superior. En tot cas serien moments o dies puntuals. Les obres han començat primer per la part transitable del riu i en cas que alguna via quedi tallada, sempre en quedarà una altra per tal de no afectar el trànsit en una zona amb gran flux de vehicles.

L’actuació amb un pressupost aproximat de 90.000 euros podria durar uns dos mesos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.