Inicia la 6a edició del programa “Arrenca” per a la recerca d’oportunitats dels joves al món rural

El programa “Arrenca” per a la cerca d’oportunitats laborals dirigit a joves i empresaris del món rural ha iniciat aquesta setmana la seva 6a edició. La iniciativa organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, el Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va dirigida a estudiants de baxillerat i cicles  formatius, i empresaris rurals.

Prop de 200 alumnes de la comarca participaran en un total de 7 sessions dinàmiques i informatives sobre millora de la gestió empresarial, lideratge, marca personal i habilitats comunicatives com aquest que ha tingut lloc aquest dijous a Balaguer. 18 empreses del territori han confirmat la seva participació i els alumnes visitaran les seves instal·lacions en les properes setmanes. L’objectiu és que aquests alumnes creïn vincles amb empresaris en un moment decisiu en la seva formació, aprenent de les seves experiències i descobrint les oportunitats que presenta la comarca.

El programa “Arrenca” forma part del projecte de cooperació Odisseu per al retorn dels joves al món rural, finançat pel Fons Europeu d’Ajudes al Desenvolupament Rural (FEADER) de la Unió Europea i el Departament d’Agricultura.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.