Important victòria del Balaguer a Vilanova i la Geltrú

Important victòria del Balaguer al Municipal Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú.

Els homes Joan Roca, entrenador que va veure el partit des de la graderia,  per  l’expulsió en la darrera jornada, es van avançar en el marcador ben aviat, després de que Joanet envies un llançament de falta a l’esquadra de la porteria defensada pel porter local Jordi.

El Vilanova miraria d’aconseguir l’empat en el marcador, però la consistència defensiva del Balaguer i, Alfred, avortarien totes les opcions del Vilanova.

Tot i el domini dels del Garraf el Balaguer també va tenir opcions a la contra, no obstant es va arribar a la mitja part sense canvis al marcador.

A la segona part, les coses sí que van canviar pel conjunt vermell, al minut 60 el jugador del Vilanova, Òscar, va igualar el partit amb una fantàstica vaselina.

Però les males notícies pels de la Noguera no van acabar aquí, 4 minuts després els vilanovins van capgirar el marcador amb un cop de cap de Oriol Codina.

Amb el 2-1 al Balaguer no li va quedar més opció que bolcar-se a l’atac, i una vegada més, Adrià va provocar un penal en la recta final del partit. Els fantasmes dels partits anteriors arribarien pels vermells, però Joanet els va espantar transformant la pena màxima.

Però el 2-2 encara no seria definitiu, Ferran Rius a un minut del final culminaria una passada d’Adrià amb un fort xut que entraria per la dreta del porter.

Amb el temps ja complert i el 2-3 al marcador, la desesperació dels del Garraf es va veure relaxada amb aquesta acció d’Òscar, que va ser expulsat per simular una penal primer i per protestar la decisió després.

Al final del partit cares de satisfacció dels balaguerins contrastaven amb la dels jugadors del Vilanova.

Ara al Balaguer li espera una jornada de descans, la competició es reprendrà el segon cap de setmana d’abril, quan el Balaguer rebrà al municipal al Torreforta, últim classificat de la categoria.