Iker Ruíz es confirma com una de les promeses de la natació adaptada espanyola

El nedador balaguerí va guanyar el campionat d’Espanya de joves promees infantil en categoria s9

L’ Iker Ruiz va tornar del campionat de joves promeses de natació adaptada amb la medalla que l’acredita com a campió d’Espanya infanti en categoria s9. La prova, que es va disputar a Madrid, aplegava els millors nedadors de l’estat en les diverses disciplines de natació adaptada i el balaguerí va pujar a la caixa més alta del podi final gràcies al conjunt de punts aconseguits a les 4 proves que va disputar. Tot i que era un nom que sortia a les travesses del podi, el nedador assegura totes les competicions deparen sorpreses i aquesta victòria el fa especialment feliç

La prova va servir perquè l’Iker aconseguís també una mínima pels campionats d’Espanya Absoluts que es diputaran en els pròxims mesos i així pugui repetir l’experiència de l’any passat quan amb només 13 anys va poder disputar aquesta prova.

Els campionats d’Espanya absolut són un dels objectius propers però aquet nedador de Balaguer que competeix amb CN Barcelona. Però les ganes, l¡’esperit de speració i els objectius no se li acaben i ja pensa en poder participar en campionats europeus i mundials.


Informa: M.Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.