Íker Ruiz, campió de Catalunya de Natació adaptada

Així d’orgullós llueix l’Íker, la medalla que l’acredita com a campió de Catalunya de 50 metres braça de categoria s15 de promoció, assolit el passat cap de setmana a les instal·lacions del Club Natació Sabadell.

Però aquest no va ser l’únic podi que va aconseguir el nedador del CEN Balaguer a la cita de Sabadell.

Aquest balaguerí de només 10 anys, ja havia aconseguit 4 medalles en els campionats de Catalunya de natació adaptada d’hivern, no obstant l’Iker no esperava assolir aquests resultats en aquesta competició.

Amb aquests resultats l’Íker culmina una temporada en que, tot i ser un dels més petits de la categoria, ha aconseguit unes marques excepcionals que li haguessin permès participar als campionats d’Espanya. No obstant, el balaguerí no hi ha pres part ja que no arribava a l’edat mínima de la competició.