Guifré Ricart és presentat com a candidat de Treballem per Balaguer

La seva elecció va ser avalada per unanimitat

Treballem per Balaguer va presentar el dimarts al vespre el que serà el seu cap de llista en les pròximes eleccions municipals, el Guifré Ricart. La presentació va tenir lloc a la Casa del Miracle, amb format d’entrevista, per conèixer de primera mà com és el candidat i saber més sobre el projecte de Treballem per Balaguer. Ricart va explicar que aquesta formació sorgeix de la iniciativa de balaguerins i balaguerines que veien com es troba l’actual context de la ciutat, que no compta amb cap partit que els apadrini, i amb la voluntat de vertebrar una alternativa amb un projecte que aconsegueixi gran conses a partir d’escoltar activament la ciutadania.

L’elecció va ser avalada per totes les persones que s’han sumat al projecte, condició indispensable establerta pel mateix candidat. Per finalitzar l’entrevista, Ricart va fer una crida a “participar de manera activa, proposar, reflexionar, implicar-se, aportar i fer xarxa per un Balaguer millor”.


Informa: Redacció

1 comentari

  • un observador

    Ja han dit a quin alcaldable (partit polític) amb condicions de governar escolliran si algun membre de la seva llista forma part del consistori?

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.