Gran èxit d’assistència a la Nit de Llegendes 2012

Més de 400 persones van assistir a la Nit de Llegendes 2012, el passat divendres 22 de juny, pels diferents carrers i places del Centre Històric de Balaguer. La Nit va començar a la Plaça de la Muralla amb la narració de la “llegenda de la Senyera, versió ponentina”. Seguidament els assistents van desplaçar-se a l’església de Santa Maria, on es va narrar la llegenda de “l’Esperit de Santa Maria”, per traslladar-se cap a Lapallavacara on es va explicar la llegenda de “l’anell màgic de la Plaça del Pou”.La quarta de les llegendes es va narrar a la Plaça de Sant Jaume. La llegenda escrita per Francesc Amorós “l’herència que venia del fred” en va ser la protagonista.

La Nit de llegendes va finalitzar a la Plaça Comtes d’Urgell, davant del Museu de la Noguera, amb la narració de “el Fantasma del Cinema Comtal”, també de Francesc Amorós.

Cadascuna de les llegendes va anar acompanyada de l’actuació musical de diferents formacions d’alumnes de l’Escola de Música de Balaguer, i les narracions van a anar a càrrec de diferents mestres dels centres escolars de Balaguer.

Al finalitzar la Nit de Llegendes, els assistents van poder fer una visita a l’exposició permanent del Museu, i a l’exposició temporal “la ruta dels orígens”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.