“Gràcies”, trenta retrats d’Elíes Seguí en homenatge al personal sanitari del CAP de Balaguer

La mostra es pot veure a Sala d’Exposicions de la Paeria de Balaguer fins al 30 de juny

Són el Francesc, la Carme, la Núria, la Maria José, la Pilar, el Jaume… i fins a 30 retrats amb tècnica d’aquarel·la de professionals del CAP de Balaguer en un homenatge del pintor Elies Seguí de l’Associació Foment Arts de la Noguera al personal sanitari que ha estat a la primera línia de la lluita contra la pandèmia.
L’exposició es va inaugurar dimarts al vespre en un acte en el que hi van assistir representants del Consell Comarcal, la Paeria de Balaguer i les empreses col·laboradores a part del personal sanitari, protagonista de la mostra.
Uns retrats que va crear molta expectació entre els personal sanitari que s’havia ofert de forma voluntària i que es va retrobar en un ambient distès fora de les parets del CAP de Balaguer.
Es tracta d’una iniciativa altruista i sense ànim de lucre en la que els retrats seran lliurats als seus protagonistes un cop la mostra hagi itinerant per diferents municipis de la comarca.
Des de la Paeria de Balaguer i del Consell Comarcal de la Noguera van agraïr iniciatives com aquesta que posen en valor la part humana de la societat.
La inauguració va comptar també amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola de Música de Balaguer que van amenitzar la trobada. La mostra es pot veure a Sala d’Exposicions de la Paeria de Balaguer fins al 30 de juny.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.